Matematik

For hvilke a er ikke lig med 0 har ligningen ax^2 + 2x + 1 = 0 ingen løsninger?

20. oktober 2009 af wilmahøst (Slettet) - Niveau: B-niveau

 For hvilke a er ikke lig med 0 har ligningen ax^2 + 2x + 1 = 0 ingen løsninger?

Er der nogen der kan hjælpe mig? jeg skal løse denne opgave til på torsdag og jeg kan ikke engang forstå spørgsmålet..

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af peter lind

Find deskriminanten. Hvis der ikke er nogen løsninger skal diskriminanten være negativ.


Skriv et svar til: For hvilke a er ikke lig med 0 har ligningen ax^2 + 2x + 1 = 0 ingen løsninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.