Matematik

sider fast

21. oktober 2009 af ibtichan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

kan ikk huske noget sider  fast med disse 3:a) (3-2x)2-4

                                                                    b) E=(9 -12x + 4x2) - 4

                                                        Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Melinka (Slettet)

hvad lyder opgaven på?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af Marjke (Slettet)

Jeg er ikke sikker..

a) (3-2x)2-4 = 9+4x-4 = 8+4x

b) E=(9-12x+4x2)-4 = (9-12x+16x)-4 = 9+4x-4 = 5+4x

Har I ikke facitliste??


Svar #3
22. oktober 2009 af ibtichan (Slettet)

næh, det har vi ikk. Men tak :D


Skriv et svar til: sider fast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.