Matematik

Ligninger

21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

hej, har disse ligninger jeg ikke kan finde ud af..

4x - 1,4 = 2x + 4

2 x (x - 10) = x


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Den første:

Læg 1,4 til på begge sider. Træk 2x fra på begge sider.

Den anden:

Gang parentesen ud. Læg 20x til på begge sider. Del med x på begge sider. Del med 2 på begge sider.


Svar #2
21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Tak (:


Svar #3
21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Læg 1,4 til oven i dem der allerede er?


Svar #4
21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Bliver den første:

x = 2,7


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.