Matematik

Rhombe? plz hjælp mig

21. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa. . . . .

Jeg skal finde ud af hvad arealet på en rhombe er! men problemet er at jeg ikke kan huske hvordan man finder ud af det :(.....

måske lyder det dumt ;S

men hvordan finder man ud af hvad arealet på en rhombe er? På forhånd tak :)

Kh. Sabi


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Arealet af en rhombe findes ligesom arealet af et parallellogram. Hvis sidelængden er x, så er arealet x².


Svar #2
21. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet)

Okay, tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af Isomorphician

Areal = (diagonal1)*(diagonal2)*½


Svar #4
21. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet)

Forstår det ikke helt?


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. oktober 2009 af mathon

..eller

A = h·g


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2009 af MorePlastic (Slettet)

jeg sidder og kigger i en bog der hedder matematik håndbogen og der står det ikke men det står i en anden bog som hedder. folkeskolen tværfaglige ordbog 2004. og der står der

en rhombe er et parallelogram med fire lage sider. rhombens diogonaler er vinkel-rette på hinanden og halvere hinanden. AREAL af en rhombe:

A = en halv gange A gange B

            eller

A= ½ * a * b

* = gange


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. november 2009 af MorePlastic (Slettet)

jeg sidder og kigger i en bog der hedder matematik håndbogen og der står det ikke men det står i en anden bog som hedder. folkeskolen tværfaglige ordbog 2004. og der står der

en rhombe er et parallelogram med fire lage sider. rhombens diogonaler er vinkel-rette på hinanden og halvere hinanden. AREAL af en rhombe:

A = en halv gange A gange B

eller

A= ½ * a * b

* = gange
 


Skriv et svar til: Rhombe? plz hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.