Matematik

Flere Ligninger

21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Hej. Jeg fik hjælp til disse to tidligere i dag, men forstod det alligevel ikke helt.

4x - 1,4 = 2x + 4

2 x (x - 10) = x


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

1)

træk 2x fra på begge sider

læg 1,4 til på begge sider

divider med 2 på begge sider

2)

divider med x på begge sider

læg 20 til på begge sider

divider med 2 på begge sider

resultatet bliver ikke et helt tal


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af Abdul G (Slettet)

4x - 1,4 = 2x + 4
 4x - 2x  = 4 + 1,4
   2x: 2   =  5, 4 : 2 
          x   =  2,7

   X = 27

 Løs så selv den anden....


  


Svar #3
21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Giver den 27, jeg fik det til 2,7?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Den giver 2,7 #2 tabte et komma


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2009 af Abdul G (Slettet)

Hvis du er tvivl om resultatet, kan du altid prøve det, ved at indsætte det tal du har fået ( som resultat) ved de steder der står ( x ). prøv med 2,7...

og det er 2,7... jeg fik ik sat min komma på. undskyld....


Svar #6
21. oktober 2009 af iNx (Slettet)

Okay (: Det er bare i orden, tak for hjælpen i to(:


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Hvordan gik det med den anden ligning?


Skriv et svar til: Flere Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.