Matematik

omvendt procentregning ???!!!!

22. oktober 2009 af Bruunen (Slettet)

 Jah den almindelige procentregning er jeg jo god nok til... men jeg har lige fået et spørgsmål, som nager mig.....

hvis 30% af X, er 240 hvad er så X??? jeg vil helst gerne ha' en formel med  


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af mathon

30% = 0,30

X = 240/0,30


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2009 af Xesis (Slettet)

Du ved at 0.3 * x = 240

Ved at bruge det almene regler for ligninger kan du lave den om til: x = 240 / 0.3

Hvilket også er hvad Mathon siger.


Skriv et svar til: omvendt procentregning ???!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.