Matematik
Procent
10. januar 2005 af
Peter H (Slettet)
Hey, har lige et lille spørgsmål...
Når man får stillet et spørgsmål, fx "Hvor mange procent af massen er tilbage efter 2 antal timer" og man får givet en funktion hvor man kan udregne det og man siger så f(2), hvilket så er lig med fx 50, altså f(2) = 50, er det så forkert at skrive direkte f(2) = 50%?
Når man får stillet et spørgsmål, fx "Hvor mange procent af massen er tilbage efter 2 antal timer" og man får givet en funktion hvor man kan udregne det og man siger så f(2), hvilket så er lig med fx 50, altså f(2) = 50, er det så forkert at skrive direkte f(2) = 50%?
Svar #1
10. januar 2005 af erdos (Slettet)
Hvis din funktionsværdi afspejler en procentsats, er det ikke forkert.
Skriv et svar til: Procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
