Matematik

Hvor meget er en fod i meter?

26. oktober 2009 af Skutter (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan ska man omregne noget med en bredde på 5 fod til meter?


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. oktober 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

en fod svarer til 31,37 cm, altså 0,3137 m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af Isomorphician

1 fod = 12 tommer = 12*2,54 cm = 30,48 cm = 0,3048 m


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

er danst fod er o,3139 m

en norsk for er  0,3137 m

en engelsk fod er 0,3049 m

Der har tidligere været problemer, når der blev bestilt træ i udlandet. Træet blev bestilt efter danske for men især finnerne brugte deres egne finske fod, der heldigvie var lidt større end de danske.


Skriv et svar til: Hvor meget er en fod i meter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.