Matematik

Håbe ri kan hjælpe miiq med min opg :D

26. oktober 2009 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan regner man denne opg ud ?:

1          1
---  *  1---
2          2   


Håber vireklig i an hjælpe mig haster :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

1/2*(1+1/2)=

1/2*(2/2+1/2)=

1/2*3/2=

(3*1)/(2*2)=

=3/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af Isomorphician

(1/2) * (1 1/2) =

(1/2) * (3/2) =

...hjalp det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af joey-joe j1 (Slettet)

en halv gange en halvanden. Det burde du selv kunne regne ud. Det giver 0,75 eller 3/4 om du vil.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

Rettede lige mit indlæg, det er lige med at læse det korrekt ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2009 af Neu (Slettet)

Mit forslag ville være således:

Jeg ville ændre regnestykket så der stod

1            3

--     *    ---

2            2

Og så bare gange tæller med tæller, og nævner med nævner.

1 * 3                                    3

------              =                 -------

2 * 2                                     4


Skriv et svar til: Håbe ri kan hjælpe miiq med min opg :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.