Matematik

Bestem f '(x) - Har jeg gjort det rigtigt?

27. oktober 2009 af flemmings-helte (Slettet)

Bestem f ' (x), når:

f(x)=-(1/2)X og X0=-9

Giver det ikke det her:

f ' (x) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

f ' (x) = -½ altså en konstant og ikke afhængig af x. Mon der skal stå noget andet? Og hvad er x0?


Svar #2
28. oktober 2009 af flemmings-helte (Slettet)

x0= -9


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

f'(-9) = -1/2


Skriv et svar til: Bestem f '(x) - Har jeg gjort det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.