Matematik

geometri

28. oktober 2009 af Neyar (Slettet) - Niveau: C-niveau

heej

opgave 1.

a. i en trekant ABC gælder at, a=9,5 , c=5,5 og A=136º

b. beregn længden af hc

c. beregn længden af vc

2.

a. i en trekant ABC gælder at a=6,33 , b=5,00 og c=3,61, beregn trekantens vinkler.

b. beregn længden af ha  og vb

håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det tror jeg ikke, folk gider, når du ikke gør et forsøg, og en anden gang, så sæt højst to opgaver ind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2009 af iinfinity (Slettet)

skal man ikke udregne siderne men hvorfor kalde rdu dem noget underligt? siderne i en trekant hedder a,b,c


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.