Matematik

håber der er nogen der kan hjælpe med en måde til hvordan man kan løse nogen opg med x og y > og <

28. oktober 2009 af saraklar (Slettet)

Håber der er nogen der kan hjælpe med en måde hvoprdan man kan løse sådan nogen opgaver med x og y < og > 

 Find x og y 

A 6 gange x >18?

B -16 + 4 gange y? 

C x -3 > 15?

D x+ 3 gange x > 96?

E 3 gange x - 3 > 15

F 4 gange y - y < 84

G4 gange y + 10 < 30 

H 25 - y > - 75 

I 20 + 3 gange y < 26

J  5 gange y < 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af iinfinity (Slettet)

A) 6*x>18  <=> x>18/6  <=>  x>3

B) -16+4 *y=0 <=> y=0/12  <=>  y=0

C) x-3>15  <=> x<15/-3  <=>  x<-5

D) x+3*x> 96 <=>  x>96/3  <=>  x>32

E) 3*x-3>15  <=> x> 15/3  ......

på den måde


Skriv et svar til: håber der er nogen der kan hjælpe med en måde til hvordan man kan løse nogen opg med x og y > og <

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.