Matematik

differentiere funktionen.....

28. oktober 2009 af Yow! (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = sx2 - k(x2-1)

sx2 bliver til 2sx

men hvad med det andet???? skriv ned hvad I tænker..... alt det andet kan jeg ikke bruge til noget som helst.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af peter lind

k(x2-1) = kx2-k


Svar #2
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

hmmmm....har du ikke skrevet forkert hr. lind???


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. oktober 2009 af cbech (Slettet)

f(x) = sx^2 - k(x^2-1) = sx^2-kx^2-k

f '(x)=s*2x-k*2x           (k går ud da den er en konstant)


Svar #4
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

aha....takker cbech ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2009 af cbech (Slettet)

Intet problem :-)

//Christoffer


Svar #6
29. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

=)


Skriv et svar til: differentiere funktionen.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.