Matematik

Hjælp en dreng i nød!

29. oktober 2009 af TobiasKaas (Slettet) - Niveau: 10. klasse

jeg sidder midt i en prøve, og ved ikke hvad jeg skal svare på en opgave

Opgaven lyder:

på baggrund af et stort antal målinger regner man med, at en persons maksimale pulsfrekvens afhænger af personens alder. For en 20 - årig er den maksimale pulsfrekvens 200 slag pr. min, og for en 60 -årig er den 160 slag pr. min.

Bestem en forskrift for den lineære funktion, der beskriver, hvordan den maksimale pulsfrekvens, p, afhænger af personens alder, a.

Please hjælp mig!


Brugbart svar (3)

Svar #1
29. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Hjælpe dig!

I et forsøg på at snyde til prøven!

Du kan tro nej du må klare dig selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2009 af joaquin90 (Slettet)

a:=(y2-y1)/(x2-x1)
a:=(160-200)/(60-20)=-1

y=-1x+b
200=-1*20+b
b=220

y=-1x+220
 


Svar #3
29. oktober 2009 af TobiasKaas (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp en dreng i nød!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.