Matematik

Differential regning

31. oktober 2009 af Gabril (Slettet)

Funktionen: x2-8x+7 / x2+x+1

Løs ligningen f(2x) =0 

skal man sætte 2x i funktionen eller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2009 af ggf (Slettet)

yep udskift x med 2^x og sæt ligningen lig 0 og løs dereftermht. x


Svar #2
31. oktober 2009 af Gabril (Slettet)

endnu et spørgsmål: dvs så at x2 bliver til (2x)2


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2009 af mathon

(2x)2 = 2x·2 = 22x


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2009 af osmannerriget (Slettet)

Hvordan løser man helt præcis ligningen.. jeg er ikke helt med :)


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.