Matematik

procent større

01. november 2009 af jansørensen (Slettet)

Tallet a er 50% større end tallet c, og b er 25% større end tallet c. Hvor mange procent er a større end b ?

Hjælp til denne opgave ville være dejligt .


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

c=tal

b=tal*(100+25)/100=tal*5/4

a=tal(100+50)/100=tal*6/4

a er x% større end b

b*x/100=a-b

tal*5/4*x/100=tal*6/4-tal*5/4              ganger med 400 i alle led og deler med tal

5x=600-500

5x=100

x=20


Skriv et svar til: procent større

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.