Matematik

TRIGONOMETRI hjælp mig???

01. november 2009 af saladinking (Slettet) - Niveau: 10. klasse

I trekant ABC er vinkel C = 90 grader ,a = 3 og c = 5.

Beregn vinkel A og B samt siden b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af peter lind

Den har du jo fået svar på.


Skriv et svar til: TRIGONOMETRI hjælp mig???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.