Matematik

centrum (hvad skal man præcis i dette opgave)?

01. november 2009 af Milll (Slettet)

 Hej allesammen hvad skal man præcis i denne opgave, bare finde Radius og centrum?

En cirkel C har ligningen x^2+y^2-4x+2y=2. Bestem en ligning for den cirkel, der er koncentrisk med C og som går gennem (6,4).


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af mathon

koncentrisk med betyder med samme centrum som

radius kan således beregnes
af
r2 = |CP| når P = (6,4)


Svar #2
01. november 2009 af Milll (Slettet)

 okay, så jeg skal finde centrumet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2009 af mathon

det fandt du jo
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=755311


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2009 af mathon

beregn afstanden mellem det allerede kendte centrum
og punktet (6,4).

Denne afstand er radius,r2 , i den søgte koncentriske cirkel.


Skriv et svar til: centrum (hvad skal man præcis i dette opgave)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.