Matematik

at bestemme de ubekendte stykker i trekant ABC.-A=27 grader a=8 b=10.når vinkel B er spids? når vinkel B er stump?

02. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2009 af mathon

du fik oplæg
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=755503


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2009 af mathon

...som nu er beregningsmæssigt videreført


Skriv et svar til: at bestemme de ubekendte stykker i trekant ABC.-A=27 grader a=8 b=10.når vinkel B er spids? når vinkel B er stump?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.