Matematik

Vektorregning med s og t som ukendte

04. november 2009 af XiphiasFO (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har vektor AB = (6 ; -5) og AC = (4 ; 2)

jeg skal beregne tallene s og t, således at: sAB + tAC = ( -4 ; 6)

nogen der kan give et hint?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2009 af Dynin (Slettet)

Indsæt AB og AC så har du

s[6,-5]+t[4,2]=[-4,2] eller skrevet

(i) 6s+4t=-4

(ii) -5s+2t=2

som er to ligninger med to ubekendte ....


Svar #2
04. november 2009 af XiphiasFO (Slettet)

hah ja passer.. super

tak ;D


Skriv et svar til: Vektorregning med s og t som ukendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.