Matematik

diameter af et hjul

05. november 2009 af kunibilka (Slettet) - Niveau: 10. klasse

dækbredden er 315 mm

fælgens diameter er 22,5 tommer  ( 1 tomme er 2,54 cm)

spørgsmålet lyder som følger: hvad er hjulets diameter?

forstår det ikke helt må jeg indrømme og har virkelig brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af MN-P (Slettet)

1 tomme er 2,54 cm

  22,5 tomme er22,5*2,54 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2009 af ChristopherSøndergaard (Slettet)

Dækbredden:
315 mm  = 31,5 cm
 

Fælgens diameter:
22,5 tommer = 57,15 cm

Hjulets diameter:
(2 * 31,5 cm) + 57,15 cm =120,15 cm

Jeg håber, at du kan bruge dette svar.


Skriv et svar til: diameter af et hjul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.