Matematik

hjaælp. kvadratrodden...

07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Heej.

Jeg skal finde højden, men kan ikke rigtig komme videre.

jeg har fået svaret til h^2=300

h=√(300)

 menvnår jeg regner det ud på lommeregneren så kommer der til at stå 10√3

Er det så bare svaret, med to streger under, eller hvad så`?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af mathon

√(300) = √(100·3) = √(100)·√(3) = √(102)·√(3) = 10·√(3)


Svar #2
07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Så jeg skal skrive det op sådan her=

h^2=300

h=√300

h=10·√(3)

h=30

Håber I svarer


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2009 af jesperher (Slettet)

#2

du kan ikke bare gå fra h=10·√(3) til h=30..

svaret afhænger også lidt af hvad klasse/niveau som du er på..

for fx, i 8/9 klasse er √(300), et fint nok svar.. men på A/b niveau er
√(300) = √(100·3) = √(100)·√(3) = √(102)·√(3) = 10·√(3) -(copy fra #1)
det korrekte svar


Svar #4
07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Men hvad er det jeg skal skrive som svaret?

Skal jeg skrive at svaret er √(300) eller 10·√(3= 30

Eller hvad, og hvorfor ganger man med 10. forstår det ikke. håber på hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2009 af MN-P (Slettet)

Brug √tasten på din lommeregner til at finde √300 det ligger et sted mellem 6 og 7


Svar #6
07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Ja. det ved jeg godt.. men hvad giver resultatet??


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2009 af MN-P (Slettet)

Hvor skulle vi andre vide det fra, du har jo ikke skrevet spørgsmålet her.


Skriv et svar til: hjaælp. kvadratrodden...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.