Matematik

en ligning

08. november 2009 af tineei (Slettet)

jeg har problemer med denne opgave

5(x+3)-(3x-4) = 3x+3(2-x) =

på forhånd tusindtak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af NejTilSvampe

 5x+15 - 3x +4 = 3x+6-3x

2x + 19 = 6

2x = 6-19 = -13

x = -6,5


Svar #2
08. november 2009 af tineei (Slettet)

jamen hvad blev der af de 3x?

5x+15 - 3x +4 = 3x+6-3x


Skriv et svar til: en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.