Matematik

Differentiere funktion

11. november 2009 af 215 (Slettet)

skal differentiere denne funktion.. nogen som kunne vise udregningen til at differetiere denne

f(x) = 100e^-0,124(x-3)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2009 af miluiel (Slettet)

 du ganger parentesen ud, og differentere derefter ledvist. 

efter reglerne:

(k*f(x))'=k*f(x)

(e^kx)'=ke^kx


Svar #2
11. november 2009 af 215 (Slettet)

 ahh.. har fundet ud af det... taste fejl på calc...


Skriv et svar til: Differentiere funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.