Matematik

Differentialregning - f'(x)=0?

12. november 2009 af ErlaH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad betyder det for grafen at f '(x)=0? Er det grafens toppunkter, eller noget helt andet?

På forhånd tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det betyder at der er en vandret tangent i punktet, differentialkvotienten er tangens til den vinkel, som tangenten danner med x-aksen, og da den vinkel er 0, så er tangens 0, det er det, du skal sætte dig ind i, hele baggrunden, det kaldes også et ekstrempunkt på grafen, så du skulle prøve at tegne et par stykker


Skriv et svar til: Differentialregning - f'(x)=0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.