Matematik

beregning af trekant, hvor jeg kun kender 1 tal

12. november 2009 af AnneChristoffersen (Slettet)

Hejsa (:

Jeg har en aflevering til i morgen, og jeg kan bare ikke løse denne opgave. Jeg håber at der er nogen som kan og vil hjælpe mig (:

Vi har selv fundet dette svar, på første del af opgaven (:

Gradtallet for vinkel A og B:
A=?cos?^(-1) ((?3,1?^2+ ?2,5?^2- ?3,0?^2)/(2*3,1*2,5))=63,7313
B =?cos?^(-1) ((?3,0?^2+ ?2,5?^2- ?3,1?^2)/(2*3,0*2,5))=67,9138
Linjen |CD|:
 

MVH Anne :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af mathon

vinkel E = vinkel A

vinkel D = vinkel B

benyt beregning i ensvinklede trekanter

|CD|/|CB| = |CE|/|AC|


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2009 af mathon

hc = |CE|·sin(E) = 2·sin(A) = 2·sin(63,7313­°)

pladens højde over gulvet:
|AC|·sin(A) + hc = (|AC|+|CE|)·sin(A) = (3,1+2,0)·sin(63,7313­°)


Skriv et svar til: beregning af trekant, hvor jeg kun kender 1 tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.