Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Udregne VO via Produktion og DOMK

13. november 2009 af lawen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse en opgave (Virksomheds Økonomi, B, Bind 2 - opg. 13.26), og jeg er ikke den skarpeste til VØ.

det er nogenlunde således ud:

Produktion,stk.  -   DOMK(kr)   -   VO(kr)

0                          -      90              -

100                     -      90/80        -  

200                    -      80/75         -

300                    -       75/70        - 

400                    -      70              -

og så 500 = 70/80 , 600 = 80/95 og sidst 700 = 95

Hvilken formel skal jeg bruge for at udregne VO?

Kender kun den der VE*Afsætning = VO

På forhånd tak


Skriv et svar til: Udregne VO via Produktion og DOMK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.