Matematik

hvad? standselængden y(målt i meter),og x (km/timen) y=0.25x+0.01x^2 hvor mange km/timen har den ved 25meter?

14. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2009 af MN-P (Slettet)

y=0.25x+0.01x2  sæt y=25 og løs andengradsligningen


Skriv et svar til: hvad? standselængden y(målt i meter),og x (km/timen) y=0.25x+0.01x^2 hvor mange km/timen har den ved 25meter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.