Matematik

Dm(f) = [-2; 5] og Vm(f) = [-2,5; 4,5]

15. november 2009 af Mortenklas (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med at angive definitionsmængden og værdimængden for f? 

på forhånd tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af Knotz (Slettet)

Det er jo dem du har skrevet op?


Svar #2
15. november 2009 af Mortenklas (Slettet)

Min fejl, det var monotoniforholdene for f jeg mente  :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2009 af Knotz (Slettet)

Det kan du ikke finde ud fra det der. Det du har skrevet angiver kun intervallerne som grafen befinder sig i, altså det "vindue" vi skal kigge i (fra -2 til 5 på x-aksen og fra -2,5 til 4,5 på y-aksen)
Hvad den deruvoer laver i det område kan vi ikke sige noget om.
Har du slet ikke en forskrift eller nogen oplysninger om f?


Skriv et svar til: Dm(f) = [-2; 5] og Vm(f) = [-2,5; 4,5]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.