Kemi

forbrænding

16. november 2009 af biqqu (Slettet)

Hvad er reaktionsskemaet for forbrænding af fyrfadslys?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af mathon

stearin + oxygen → kuldioxid + vanddamp


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. november 2009 af mathon

2 C3H5(C17H35COO)3  +  163 O2  →  114 CO2  +  110 H2O


Svar #3
16. november 2009 af biqqu (Slettet)

TAk!

Ved nogen af jer, hvis man balnder cyclohexan og bromvand med hinanden - om de vil skifte pladser eller farve hvis de rystet?


Svar #4
16. november 2009 af biqqu (Slettet)

hvad er tilstandsformen for de stoffer?

stearin må være (s) .. O2 = (g), CO2 = (g) og H2O = (g)


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. november 2009 af mathon

2 C3H5(C17H35COO)3 (l) + 163 O2 (g) → 114 CO2 (g) + 110 H2O (g)

forbrændingen er først mulig, når stearinen er smeltet


Skriv et svar til: forbrænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.