Matematik

en mærkelig matematik opgave

17. november 2009 af thangdao (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der en der ude, der forstår hvordan man skal læse sådan en opgave?

Evt. en der kan hjælpe med at regne på den ?

opg. er vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip123456.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Dynin (Slettet)

#0 af forskriften for M kan du se at f(x)=x3/2+1 ...

ad1) M=∫04f(x)dx= .. regn selv videre

ad2) Vx=π∫04(f(x))2dx= .. regn selv videre


Svar #2
17. november 2009 af thangdao (Slettet)

M=∫04f(x)dx så dvs ^f(x)=x^3/2+1 ?

så skal jeg bare intregrere f(x) =  efter det sætter jeg 0 og 4 ind i x's plads?

er det rigtig eller skal jeg gøre noget andet først


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2009 af Dynin (Slettet)

ja det er korrekt


Svar #4
17. november 2009 af thangdao (Slettet)

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: en mærkelig matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.