Matematik

differentialregning

18. november 2009 af xchristiinex (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(t) = 0,3t e-1,1t      , t ≥ 0

t måles i timer, f(t) måles i mg/L

Hvordan kan det vises, at f '(t) = 0,3(1-1,1 t) e-1,1t ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Du skal bare differentiere f(x).

Der er en regneregel

(e^ax)' = a*e^ax

og konstanten 0,3 følger bare med.


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.