Matematik

mat c

18. november 2009 af matemati (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan give mig et spark til denne her

3x^2+5x+2=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2009 af Jytte Carlsen (Slettet)

Det er en andengradsligning

ax^2+bx+c=0

a = 3

b= 5

c = 2

Du sætter dine tal ind i denne formel:

x = -b +eller- kvadratrod af b^2 - 4*a*c  / 2*a

Så finder du X 


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Det er en andengradsligning

Start med at udregne determinanten d

Hjalp det?


Svar #3
18. november 2009 af matemati (Slettet)

i sku dygtige.........  jeg  skal bare igang tak


Skriv et svar til: mat c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.