Debat

Valgundersøgelse bland studi's brugere

18. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)
Hej Alle,

Jeg har tilladt mig at lave en lille simpel uofficiel undersøgelse blandt brugerne her på siden:

http://www.casperl.dk/studi.htm

Lad os finde ud af om vi er blå/røde/hvide

Med venlig hilsen
Casper

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2005 af Slacz Maci (Slettet)

Fin idé :)

Svar #2
18. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

jo tak, der vil løbende komme en lille statusrapport på fordelingen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2005 af Sam

Stemme afgivet herfra ...

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2005 af ~Sab~ (Slettet)

også herfra ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2005 af Moderatoren

Har også stemt nu!

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2005 af Moderatoren

Hvem har du stemt på Sam?

Svar #7
18. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

------------------------------------
[][][]UPDATE 18. JANUAR 22:30[][][]
------------------------------------

A. Socialdemokraterne (26,9%)
B. Det Radikale Venstre (19,2%)
C. Det Konservative Folkeparti (0,0%)
D. Centrum-Demokraterne (0,0%)
F. Socialistisk Folkeparti (7,7%)
K. Kristendemokraterne (0,0%)
M. Minoritetspartiet (0,0%)
O. Dansk Folkeparti (0,0)
V. Venstre (38,5%)
Ø. Enhedslisten (3,8%)
1. Udenfor partierne (3,8%)

------------------------------------
[][][][]ANTAL STEMMER: 26[][][][]
------------------------------------

Lad os få nogle flere stemmer så vi kan danne os et bredere billed med en fornuftig standardafvigelse :-)

Svar #8
19. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

---------------------------------------
[][][]UPDATE 19. JANUAR 09:40[][][]
---------------------------------------

A. Socialdemokraterne (25,0%)
B. Det Radikale Venstre (15,0%)
C. Det Konservative Folkeparti (2,5%)
D. Centrum-Demokraterne (2,5%)
F. Socialistisk Folkeparti (7,5%)
K. Kristendemokraterne (0,0%)
M. Minoritetspartiet (0,0%)
O. Dansk Folkeparti (0,0)
V. Venstre (40,0%)
Ø. Enhedslisten (5,0%)
1. Udenfor partierne (2,5%)

---------------------------------------
[][][][]ANTAL STEMMER: 40[][][][]
---------------------------------------

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. januar 2005 af Jean

Stemme afgivet herfra.

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. januar 2005 af Lasse

Også en stemme herfra

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. januar 2005 af erdos (Slettet)

Venstre får min stemme her og den 8.!!!

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. januar 2005 af Ida Marie (Slettet)

De Radikale!!!

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. januar 2005 af Epsilon (Slettet)

Jeg må hellere følge trop, så min stemme er hermed afgivet. Hvem har fået den? Tja, det er ikke godt at vide :D

Interessant udvikling indtil videre - efter 50 afgivne stemmer har hverken liste K (Kristendemokraterne) eller O (Dansk Folkeparti) fået en stemme.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. januar 2005 af erdos (Slettet)

Det er sgu da et dejligt billede, der tegner sig!

Svar #15
19. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

#14 og så alligevel ik :)

Brugbart svar (0)

Svar #16
19. januar 2005 af Allan Hansen (Slettet)

En glimrende ide!

Svar #17
19. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

-----------------------------------------
[][][]UPDATE 19. JANUAR 18:00[][][]
-----------------------------------------

A. Socialdemokraterne (23,1%)
B. Det Radikale Venstre (19,6%)
C. Det Konservative Folkeparti (1,8%)
D. Centrum-Demokraterne (1,8%)
F. Socialistisk Folkeparti (5,4%)
K. Kristendemokraterne (0,0%)
M. Minoritetspartiet (0,0%)
O. Dansk Folkeparti (0,0)
V. Venstre (42,9%)
Ø. Enhedslisten (3,6%)
1. Udenfor partierne (1,8%)

---------------------------------------
[][][][]ANTAL STEMMER: 54[][][][]
---------------------------------------

V-K-O-K = 44,7%
S-R-F-Ø-D-M = 53,5%
1 = 1,8%

Status er at Anders jf. studi's brugere ikke er statsministerefter 8. februar.

Brugbart svar (0)

Svar #18
19. januar 2005 af erdos (Slettet)

Det er rigtigt, men der er sgu massiv opbakning til V.

Brugbart svar (0)

Svar #19
19. januar 2005 af erdos (Slettet)

Jeg tror nu næppe, at C og O falder for spærregrænsen.

Brugbart svar (0)

Svar #20
19. januar 2005 af Epsilon (Slettet)

#19: Nej, beklageligvis gør liste O nok ikke. Vi er heldigvis en del, som slet ikke kan døje Pia K. Men det kommer vel næppe som nogen overraskelse? :)

I øvrigt et fint initiativ med en stemmeafgivelse blandt brugerne på SP.

//Singularity

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 54 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.