Matematik
kombinationer
22. maj 2003 af
Xabbu (Slettet)
Hvis man har en nummerplade med 5 cifre, hvor mange forskellige kombinationer af nummerplader kan man så lave ? Jeg vil gerne vide hvordan man regner det ud.
På forhånd tak.
/Xabbu
På forhånd tak.
/Xabbu
Svar #2
22. maj 2003 af Xabbu (Slettet)
Det ville jeg umiddelbart også sige, men har et facit der siger 10.000
Svar #3
22. maj 2003 af MarieBS (Slettet)
På nu nummerpladen har du fem pladser som skal fyldes ud. På den første plads har du valget mellem 10 forskellige tal, nemlig tallene fra 0-9. På plads nummer to har du igen ti valgmulighder og så videre. Det totale antal kombinationsmulighder bliver altså 10^5.
Svar #4
22. maj 2003 af Lurch (Slettet)
hvis man antager at den består af 5 tal, hver mellem 0-9, så er mulighederne følgende,
Man har 10 muligheder for hvert ciffer, så det vil sige at der er,
10*10*10*10*10=10^5=100.000 muligheder
Man har 10 muligheder for hvert ciffer, så det vil sige at der er,
10*10*10*10*10=10^5=100.000 muligheder
Skriv et svar til: kombinationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
