Matematik

NEED HELP! HASTER

21. november 2009 af what333 (Slettet)

Hej :)

Jeg skal differentiere : f(x) = 4e^x+ 4

og facit er : 4*ln(e)*e^x

. PLEASE HELP! :D

på forhånd tak, Hildur :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af mathon

hvordan har du forsøgt?

ln(e) = 1


Svar #2
21. november 2009 af what333 (Slettet)

Jeg har differentieret 2, for sig selv, e^x for sig selv og 4 for sig selv, og ganget 2*e^x og plusset 4, men det passer ikkke ! :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2009 af mathon

(k·ax)' = k·ln(a)·ax

(k·ex)' = k·ln(e)·ex = k·ex    


Svar #4
21. november 2009 af what333 (Slettet)

Aha, nu forstå jeg. altså 2 er en konstant, tusind tak ! :D


Skriv et svar til: NEED HELP! HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.