Matematik

Differential regning

22. november 2009 af mauzi (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej :-)

er der nogle der har lyst til at hjælpe mig med at differentiere nogle af disse udtryk?

f(x) = cos(sin(x))

f(x) = ln(x) * x^4

f(x) = 1/cos(x)

f(x) = x * x^2

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af NejTilSvampe

 cos(x)*(-sin(sin(x))

x^4 / x + ln(x)*4x^3 = x^3(1+4ln(x))

0-(-sin(x)) / cos^2(x) = sin(x)/cos^2(x)

x*x^2 = x^3 <-diff selv den.


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.