Matematik

integral regning ??

22. november 2009 af klogeåge004 (Slettet)

har lidt svært ved dette uden hjælpe midler

bestem uden hjælpe midler følgende ubesteme integraler

a) ∫ 5x dx

B) ∫ (15x2 + 3) dx

c) ∫ (1 - 4x) dx

d) ∫ (5x4 + 7x2 - 9) dx

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Exupery (Slettet)

De er da ret lige til. Hvad er det, du har problemer med? Har du læst i din bog om ubestemte integraler?


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2009 af mathon

∫k·xndx = k·(1/(n+1))·xn+1 + k


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2009 af mathon

a)
      ∫ 5x dx = 5·((1/2)·x2) + k = (5/2)x2 + k


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2009 af mathon

b)
     ∫ (15x2 + 3) dx = 15·((1/3)·x3) + 3x + k = 5x3 + 3x + k


Skriv et svar til: integral regning ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.