Matematik

1 m = 100 com?

23. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 Heeej :D

Jeg ville godt have at hvis i kunne skrive alle de der Dm = Hvor mange m o.s.v da jeg ikke kan huske dem? :D

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af Isomorphician

http://da.wikipedia.org/wiki/SI-pr%C3%A6fiks


Svar #2
23. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

Jamen, der står ikke hvor meget det svare til ! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af Isomorphician

Kiloliter = 1000 L

Hektoliter = 100 L

Dekaliter = 10 L

Liter = 1 L

Deciliter = 1/10 L

Centiliter = 1/100 L

Milliliter = 1/1000 L


Svar #4
23. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 Tak skal du have :D


Skriv et svar til: 1 m = 100 com?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.