Fysik

Omregn unit til kg

23. november 2009 af 215 (Slettet)

har  14,00324198 U til kg ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Brug af protonens masse er ca. lig med 1,6726*10^-27 kg.

mproton og mneutron er næsten den samme.


Svar #2
23. november 2009 af 215 (Slettet)

 Nej Unit  til kg


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

1 Unit vejer lige så meget som en proton.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

1 u = 1,66053886 · 10-27 kg


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2009 af mathon

1 g = NA u

1 = NA-1 g/u

14,00324198 u = (14,00324198 u)·1 = (14,00324198 u)·(1,66054·10-24 g/u) = 2,32529·10-23 g =
                                                                                                                                              2,32529·10-27 kg


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Hvorfor regne i g, mathon?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2009 af mathon

#5 er ikke et korrektiv til #4
men
blev udarbejdet, mens du sendte #4
altså uafhængigt af hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

hehe ja okay, det godt nok :P


Skriv et svar til: Omregn unit til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.