Kemi

substitionsreaktion

25. november 2009 af shufffff (Slettet) - Niveau: A-niveau

 jeg har om Arrhenius-ligning og vi har en formel der siger:

ln(k) = ln(A) - (E_a)/(R*T)

Ved substitionsreaktion får vi følgende formel:

ln(k2/k1) = E_a/R * (1/T1 - 1/T2)

jeg vil altå gerne vide hvordan man kommer frem til den anden formel hvis:

ln(k) = ln(A) - (E_a)/(R*T)

nogen som ka hjælpe??


Skriv et svar til: substitionsreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.