Fysik

Fysik - nyttevirkning

26. november 2009 af Tyrael (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis teorien (matematisk) er:
η = m*c*ΔT/P*Δt, så kan man omskrive den til:

m*c/P * ΔT/Δt = m*c/P * a - hvor a er hældningskoefficienten.
Hvad er forbindelsen mellem hældninskoefficienten og teorien?

På forhånd tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af mathon

  η = (m·c/P)·dT/dt = (C/P)·dT/dt = a·dT/dt

(C/P) udtrykker den tid, der medgår til en temperaturændring på 1 K


Skriv et svar til: Fysik - nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.