Matematik

lineær programmering

26. november 2009 af smalltank (Slettet) - Niveau: B-niveau

definer de uafhængige variable
denne ser sådan ud:

0,4x+0,8y≤48

mit spørgsmål er så hvordan man laver y om til en hel, når den hedder 0.8

er kommet hertil:

0,4x+0,8y<48

0,8y<-0,4x+48

1y= ?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af MacPhersson (Slettet)

0,8y=-0,4x+48 <=> y=(-0,4x+48)/0,8


Svar #2
27. november 2009 af smalltank (Slettet)

okay tak, så havde jeg rigtigt nok, troede bare man skulle lave y om til en hel for ellers kan man jo ikke tegne den ind i koordinatsystem ordenligt?


Skriv et svar til: lineær programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.