Matematik

omregne til grader

26. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

Ejj, jeg har lige glemt det..jeg skal lave en cirkeldiagram hvor jeg skal tegne:

Løb= 42,195 km

Cykel= 180 Km

Svøm=  3, 86......Km

Hvordan var det nu at jeg skulle omregne det til grader..var det ikk ngt med 360 eller 3,6?

Taaak ;D


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af mathon

100%  →  360°

1%  →  3,6°


Svar #2
26. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

taaakk..men det var også det jeg tænkte..men

Hvis jeg har 180 km og ganger det med 3,6 giver det ngt med 648...og det kan jo ik være rigtigt for en cirkel er jo kun 360 grader i alt???


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2009 af mathon

i alt 226,055 km

beregn
       Løb                          i procent

       Cykel                       i procent                og omregn til grader

       Svøm                       i procent


Svar #4
26. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

TUSIND TAK ;D


Svar #5
26. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

Nu har jeg lige et sidste spørgsmål ;)

Jeg skal beregne fra km til procent, altså hvor meget udgør x af 22,055 km i procent. Og jeg har prøvet at gange det 100 også dividere det med tallet og omvendt, men jeg får bare hele tiden et tal over 360 grader..

Tak på forhånd ;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2009 af mathon

#3 videreført

i alt 226,055 km

beregn
                                  procent                  grader
       Løb                        18,7                       67,2                              

       Cykel                     79,6                      286,7                 

       Svøm                      1,7                          6,1      


Svar #7
27. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

tusind taak :)


Skriv et svar til: omregne til grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.