Kemi

mol/l

28. november 2009 af missunknow (Slettet) - Niveau: C-niveau

en saltopløsning har en stofmængdekoncentration på 0,250 mol/l. til et forsøg skal der bruges 0,100 mol NaCl. hvor stort et volumen skal der hældes op af opløsningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2009 af mathon

V·(0,250 mol/L) = 0,100 mol

V = (0,100 mol)/(·(0,250 mol/L) = 0,4 L = 400 mL


Skriv et svar til: mol/l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.