Matematik

funktionen f(x)=4a^x T2=6 at finde a?

29. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af Majlund (Slettet)

Som du selv har skrevet et andet sted: T2=log(2)/log(a)

solve(...)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2009 af mathon

fordoblingskonstanten X2 = 6

   f(x) = 4·2x/X2

   f(x) = 4·2x/6

   f(x) = 4·(21/6)x

                f(x) = 4·1,12246x


Skriv et svar til: funktionen f(x)=4a^x T2=6 at finde a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.