Matematik

f(x)=4a^x fordoblingskonstanten T2=6 hvordan finder man a?

30. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af mathon

eftergør og skriv -for forståelsens skyld - ned
som i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=771438


Skriv et svar til: f(x)=4a^x fordoblingskonstanten T2=6 hvordan finder man a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.