Matematik

mat. ligninger

30. november 2009 af kmcx (Slettet)

løs ligningerne

hvordan skal man løse disse? hvis nogen kunne hjælpe ville det være genialt

1) x3+x2=-x2+x+2

2) t4-t2+2=3t4+t2-3t


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

du kan starte med at samle det hele på venstresiden, for eksempel nr 1 x3+2x2-x-2 = 0. Så er der to muligheder 1) du gætter en løsning eller 2) du finder den grafisk. På samme måde med opg. 2.


Skriv et svar til: mat. ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.