Kemi
Syrekonc.
22. januar 2005 af
JB (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig med en opgave..?
En divalent syre har pK1=4,0 og pK2=10,0.
250 mL af en opløsning af syren titreres med 0,100 M NaOH med bromtthymolblåt som indikator. Ved farveskift er der tilsat 15,7 mL 0,100 M NaOH.
Beregn syrekoncentrationen ?
En divalent syre har pK1=4,0 og pK2=10,0.
250 mL af en opløsning af syren titreres med 0,100 M NaOH med bromtthymolblåt som indikator. Ved farveskift er der tilsat 15,7 mL 0,100 M NaOH.
Beregn syrekoncentrationen ?
Skriv et svar til: Syrekonc.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
