Kemi

organisk kemi

01. december 2009 af marshov (Slettet)

Er der noge den kan finde ud af at navngive følgende stoffer:

CH3-CHOH-CH2-C(=O)-C(CH2-CH3)2-CH=CH-C(=O)OH

H2N-CH2-C(=O)OH

(1,2)-CH3C6H4OH

CH3-C(=O)-CH2OH


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2009 af Darwin (Slettet)

4,4-diethyl-7-hydroxy-5-oxookt-2-ensyre

2-aminoethansyre (glycin)

2-methylphenol (o-cresol)

1-hydroxypropan-2-on (acetonealkohol)


Skriv et svar til: organisk kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.